Venäjä voi torjua Bitcoin-kaivostoimintaa asuinalueilla

Venäjä voi torjua Bitcoin-kaivostoimintaa asuinalueilla

Venäjän ja kriittisen valuutan välinen suhde jatkuu edelleen eri tavoin. Näyttää siltä, että nyt on ehdotus taulukosta, jolla kielletään Bitcoin-kaivostoiminta asuinalueilla. Olettaen, että tälle käsitteelle on olemassa totuus, asiat eivät näytä hyvältä kriittisen valuutan kaivostyöntekijöiltä maassa. Kaikkien asunto- tai litteiden asuntojen, Bitcoin-kaivostoiminnan, olisi ristiriidassa tämän uuden lain kanssa. Sähkönkulutuksen ja nousevien lämpötilojen vuoksi kaivostyöntekijät muodostavat fyysisen vaaran. Hieman outo järkeily, vaikka se on järkevää.

Bitcoin Profit kaivostoimintaa asuinalueilla

Tämän näkökulmasta katsottuna useimmat kotona toimivat kaivostyökalut käyttävät näytönohjaimia minäkeskittymään. Jotkut harrastajat ovat jopa yksi tai kaksi ASIC-kaivostyöntekijää heidän paikkakunnalleen Bitcoinin omistuksessa. Kaikki nämä laitteet Bitcoin Profit Arvostelu & Kokemuksia vaativat runsaasti sähkön kulkua optimaaliseen suorituskykyyn. Nämä asennuskustannukset ovat huolta Venäjän hallitukselle. Lisäksi viranomaiset ovat huolissaan kaivostoimintaan liittyvistä vaaroista. Tämän laitteiston lämpötilan nousu voi aiheuttaa huomattavan riskin litteille asukkaille. Lopputuloksena on vain yksi kipinä, joka käynnistää tulen.

Bitcoin Evolution ehdotus Venäjällä

Toisaalta on hyvä nähdä Venäjän viranomaiset myöntävät, että kotitalous kaivosteollisuus voi olla tulipalovaara. Monet aliarvioivat tätä tosiasiaa, kunnes se on liian myöhäistä. Sitten taas tämä tilanne ei ole kotoisin Venäjältä. Useimpien ihmisten kaivoslautat on suojattu aiheuttaen liian suuria vahinkoja alumiinikehyksistä ja laitteiden oikeasta etäisyydestä. Jos kaivostoiminta vetää liikaa voimaa rakennuksen verkosta, ongelma voi kuitenkin ilmetä. Tietokoneen laitteiden toimintahäiriö voi olla ongelma, ainakin vähäisin. Lisäksi näiden kaivostyöläisten tuottama lämpö on myös vaarallinen omalla tavallaan, hallituksen Bitcoin Evolution Arvostelu & Kokemuksia edustajan mukaan.

Toisaalta sähköä koskevat huomautukset voivat olla kaksinkertaisia. Olemme nähneet Venezuelan sääntelijöiden sulkevan kotimaisen kryptourvallisuuden kaivostoiminnan sähkönkulutuksen vuoksi. Latinalaisessa Amerikassa sähkö on valtion rahoittama. Tämä ei ole täysin sama asia Venäjällä, vaikka sääntelyviranomaiset pitävät tarkkaavaisuutta kokonaiskulutuksesta. Sitten taas voisi väittää, että kuka tahansa maailmassa voi „tuottaa“ krypto-valuuttoja kaivosteollisuudessa. Rajatussa maassa, kuten esimerkiksi Venäjällä, monet hallinnon virkamiehet silmänräpäsi.

Toistaiseksi on tärkeää muistaa, että tämä uusi ehdotus ei ole vielä virallinen laki. On olemassa vastustusta muilta virkamiehiltä, jotka ajattelevat, että kriittisen kaivostoiminnan on kannustettava. Jotkut Venäjän alueet ovat halvempia sähköntuotantoa, mistä syntyy eniten kaivostoimintaa. Olipa kyseinen asuinalueella toimiva kaivostoiminta jatkunut vielä kauemmin, jää nähtäväksi. Tällä hetkellä mikään ei estä ihmisiä kaivamaan Bitcoinia tai altcoinsia videokortilla kotona.