Satoshi Nakamoto on nyt maailman 23. rikkain

Salaperäinen perustaja Satoshi Nakamoto ja mestari HODLER ovat yli 34.5k dollarin pistemäärällä nyt 23. rikkain Beate Heisterin ja Karl Abrecht Jr.:n edestä ja ylittävät Jeff Bezosin entisen vaimon, Mackenzie Scottin, arvon. Forbesin mukaan 36 miljardia dollaria.

Satoshin arvo on 34,16 miljardia dollaria

Satoshin rikkaus on arviolta 34,16 miljardin dollarin realisoitumaton arvo 3. tammikuuta 2021, mikä tarkoittaa kärsivällisyyttä ja uskoa projektiin.

Bitcoin on innovatiivinen ja lanseeraava uusi taso, jonka arvo on nyt 600 miljardia dollaria, ja valmistunut aikaisemmista omistajista miljonääri- ja miljardööri-luokkiin.

Bitcoinin perustaja on menestyksestä huolimatta varjossa. Hänen miljoonan BTC-varastosi pysyy koskemattomana, mutta salausyhteisö seuraa sitä tarkasti.

Toisin kuin muut varhaiset lompakot, joissa kolikoita on siirretty aika ajoin kerroksen parantamisen myötä, mikä tekee siitä paremman käyttäjille, Satoshin säilytys on pysynyt staattisena jo 12 vuoden ajan.

Bitcoinin hintakehitys

Kun Bitcoin Pro on noussut uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin arvoihin 12-vuotispäivänään, on myös huomattava, että verkko on kohdannut kohtuullisen osuutensa haasteista.

Noin kolme viikkoa sen jälkeen, kun se ylitti $ 20k ja lisäsi vielä $ 14.5k, alustan käyttäjät eivät saa unohtaa, että verkko oli jossain vaiheessa romahduksen partaalla.

Kuuman vuoden 2017 jälkeen BTC / USD-hinta laski 3,2 000 dollariin, kraatterimalla lähes 20 000 dollarista vuoden 2017 lopulla.

Liian analyytikot sanovat, että hintojen lasku karkaisti verkkoa, tarjosi enemmän sääntelyn selkeyttä, kitki keinottelijoita ja työnsi Bitcoinin parrasvaloihin.

Koronaviruksen pandemian aiheuttamat laitokset

Elpyminen vuonna 2019 – yhdistettynä puolittamiseen ja koronaviruspandemiaan vuonna 2020 – riitti sementoimaan Bitcoinin vaihtoehtona kullalle.

BTC: n sanotaan myös olevan parempi, sensuuriresistentti Medium of Exchange (MoE) -valuutta, joka voisi täydentää ja jopa kilpailla USD: n kanssa alueilla, joiden taloudet ovat romahtaneet.

Sellaisena instituutioiden tulo vuoden 2020 jälkipuoliskolla, yksityissijoittajat, jotka haluavat vaihtoehtoa perinteisille instrumenteille, ja Iranin laillistamat salaukset ovat edeltäjiä sille, mitä edessä on.

Vaikka Satoshin kätkö ajaa perustajaa korkeammalle miljardööritulostaulussa, Bitcoinin aalto voi olla vasta alkua taloudelliselle vallankumoukselle, joka voi nostaa digitaalisen kullan hinnan entisestään.

Kuten BTCManager kertoi, Anthony Scaramuccin SkyBridge Capital sijoitti 180 miljoonaa dollaria Bitcoiniin ja liittyi kasvavaan luetteloon yrityksistä, jotka upposivat miljoonia salauksia.