Lähes 70 uutta Bitcoin-pankkiautomaattia on otettu käyttöön helmikuussa

Voitaisiin väittää, että bitcoin-ekosysteemi ampuu tällä hetkellä kaikkiin sylintereihin. Kun hinta jatkuu nousuvauhdilla, on ilmeistä, että asiat näyttävät jo melko myönteisiltä. Lisäksi uusien bitcoin-pankkiautomaattien määrä kasvaa helmikuussa. Kaiken kaikkiaan kriittinen ekosysteemi kasvaa globaalissa mittakaavassa, vaikka vielä on pitkä matka.

Ei ole yllättävää, että lisää bitcoin-pankkiautomaat saataisiin käyttöön ympäri maailmaa. Loppujen lopuksi nämä koneet tarjoavat kätevän cash-to-bitcoin-palvelun. Sen sijaan, että käsiteltäisiin pitkiä varmistusmenettelyjä, käyttäjät voivat skannata henkilökorttinsa koneeseen ostorajojen lisäämiseksi. Jotkut koneet tarjoavat myös muuntamisen bitcoinista käteiseksi, vaikkakin niiden määrä on varsin rajallinen.

Bitcoin-pankkiautomaatit näkyvät kaikkialla maailmassa
Helmikuun aikana on otettu käyttöön yli 60 uutta bitcoin-pankkiautomaattia. Kuten voidaan odottaa, suurin osa näistä laitteista sijaitsee Pohjois-Amerikassa. Kilpailu tässä tilassa on lämmennyt jo jonkin aikaa. Huolimatta siitä, että kyseisellä alueella on yhä enemmän pankkiautomaatteja, paljon kaupungeissa ei vielä ole lähistöllä olevaa bitcoin-ATM: tä. Operaattorit kohdentavat suuria kaupunkeja, koska ne tarjoavat suuria määriä jalka-liikennettä.

Tällä hetkellä 68 uutta laitteistoa, jotka ovat tulossa verkossa helmikuussa, ovat melko myönteisiä. Lisäksi liikkeessä olevien bitcoin-pankkiautomaattien kokonaismäärä ylitti nykyään 1000 virstanpylvästä . Vaikka tämä luku pales verrattuna pankin pankkiautomaatteihin, on mahdotonta kieltää tämän myönteisen kehityksen. Riippumatta siitä, kasvatetaanko bitcoinin käyttöä ympäri maailmaa, se ei ole toistaiseksi tuntematon.

Nykyisellä nopeudella yli 3 bitcoin-pankkiautomaattia käytetään ympäri maailmaa joka ikinen päivä. Vaikuttaa mahdottomalta ylläpitää tätä suuntausta pitkällä aikavälillä, mutta on hienoa nähdä tämän innostusasteen. Operaattorit ovat vakuuttuneita siitä, että ne voivat rikkoa tai jopa hyötyä Bitcoin-ATM: n käyttämisestä alueellaan. Hyvin pientä tietoa on kuitenkin tiedossa kriittisen valuutan kysynnästä näillä alueilla.

Kun tarkastellaan CoinATMRadar-karttaa, on selvää, että monet alueet ympäri maailmaa voisivat hyötyä bitcoin-pankkiautomaateista. Suurin osa Itä-Euroopasta, Lähi-idästä ja Aasiasta jää käyttämättä. Etelä- ja Latinalais-Amerikka eivät ole niin suosittuja. Toisaalta Yhdysvallat ja Kanada ovat parhaillaan etääntyneinä bitcoin-pankkiautojen kanssa tällä tahdilla. Niin kauan kuin toimijat tuntevat, että he ansaitsevat tarpeeksi rahaa vahvan kilpailun varalta, ei ole vielä mitään huolestuttavaa.