Jimmy Song: Bitcoin’s overleving gedurende 20 jaar zal zijn echte waarde bewijzen Jimmy Song Bitcoin

De populaire Bitcoin-voorstander en -ontwikkelaar Jimmy Song zei dat de cryptocurrency pas echt als een waardeaccumulator zou worden beschouwd als deze twee decennia kan overleven. Song onthulde dit vandaag in een interview met een Japans lokaal mediakanaal, Dg Lab Haus.

De Bitcoin-ontwikkelaar is van mening dat de activaklasse de wereld zal moeten overtuigen dat deze kan worden gebruikt als opslag van waarde door 20 jaar zonder grote problemen te overleven.

Wanneer dit is bereikt, zei Song dat meer mensen BTC dan ooit zullen adopteren

„De enige manier om de werkelijke waarde van Bitcoin Billionaire als een ‚waardeopslag‘-technologie te bewijzen, is dat Bitcoin overleeft […] tegen de tijd dat we 20 jaar zonder grote problemen komen, ik denk dat meer mensen het zullen gebruiken,“ zei Jimmy Song.

Veel financiële experts hebben meegewogen in het debat over de vraag of Bitcoin al dan niet moet worden geclassificeerd als een waardeaccumulator.

Voor sommigen, hoewel de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie al meer dan 12 jaar bestaat, denken ze dat het te vroeg is om het te verklaren als een waardeopslag.

Aan de andere kant zijn velen van mening dat BTC alleen als een stabiele prijs moet worden beschouwd als een valuta die een waardeopslag bezit

Ondanks de mening van Song over Bitcoin, heeft de cryptocurrency verschillende investeerders, vooral institutionele spelers, zien adopteren.

De laatste tijd is Bitcoin beschreven als „digitaal goud“ omdat het bepaalde overeenkomsten vertoont met fysiek goud. Bitcoin was geprogrammeerd om een totale voorraad van 21 miljoen munten te hebben, een functie die in de loop van de tijd in waarde zou toenemen.

Verschillende grote bedrijven maakten melding van grote BTC-aankopen om zichzelf te beschermen tegen de negatieve gevolgen van de wereldwijde pandemie.

Vorige maand, digital asset management onderneming grijstinten publiceerde haar financiële verslag baanbrekende Q3 2020 , met zijn Bitcoin Trust opnemen van maar liefst $ 719.300.000 uit de $ 1,05 miljard verhoogd over al haar producten.