Den amerikanske kongressmedlem Emmer sier Bitcoin Better than Centralized Fiat Monies

Tom Emmer, en amerikansk representant for Minnesotas sjette kongressdistrikt, har sagt under episoden 3. august 2020 av Anthony Pomplianos “Pomp Podcast”, At Bitcoin har kommet for å bli, ettersom dens desentraliserte natur gir den en betydelig fordel i forhold til fiat-valutaer inkludert USD. Emmer sier at den rasende coronavirus-pandemien, pluss de nylige kryptogretter som gis til amerikanske långivere, vil gjøre bitcoin (BTC) sterkere og uforgjengelig på sikt.

Bitcoin går ikke bort

Satoshi Nakamoto opprettet Bitcoin Era i kjølvannet av den globale finanskrisen i 2008, for å gi massene et desentralisert monetært system som ikke er kontrollert av regjeringen. Spol frem til 2020 og COVID-19-pandemien har utløst nok en alvorlig økonomisk nedbrytning som knuser verdensøkonomien, en situasjon som har tvunget USA til å trykke mer enn3 billioner dollar å dempe den negative økonomiske effekten av helsekrisen.

Nå har rep. Emmer påpekt under Morgan Creek Digital medgründer Anthony Pomplianos Pomp Podcast, at den desentraliserte naturen til Bitcoin skiller den ut fra myndighetskontrollerte fiat-valutaer, siden den ikke kan manipuleres eller kontrolleres av en enkelt enhet.

Mens verden prøver å inneholde viruset, framtidsrettetinvestorer i USA stabler opp bitcoin (BTC) og andre cryptocurrencies i et forsøk på å sikre seg mot alvorlig monetær inflasjon. På samme måte har Office of the Comptroller of the Currency (OCC) gitt amerikanske bankergå videre å deponere på bitcoin og andre digitale eiendeler.

På bakgrunn av dette sier Emmer at flaggskipet blockchain-basert digital valuta har kommet for å bli og bare vil bli sterkere.

I hans ord:

„Når vi kommer ut av krisen, forsvinner ikke Bitcoin. Det blir sterkere. Og nå sier Brian Brook, fungerende valutakontroller for valutakursen ‚Hei, institusjoner, du kan begynne å banke bitcoin. Du kan tilby et hjem for det, du kan begynne å jobbe med det. ”

Bitcoin er ikke problemet

Kongressmannen som alltid har opprettholdt en liberal holdning mot crypto og den underliggende distribuerte hovedboks-teknologien (DLT), har gjort det klart at han ikke liker „sentralisert kontroll“ på grunn av tilstedeværelsen av et enkelt feil punkt i slike systemer.

Emmer siterte det siste Twitter hack noe som gjorde det mulig for dårlige aktører å orkestrere en massiv bitcoin-giveaway-svindel, og den fullstendige nedleggelsen av Wuhan-provinsen av den kinesiske regjeringen da coronavirus begynte å spre seg, som eksempler på de negative effektene av sentralisert kontroll.

I hans ord:

“Se, Twitter er problemet. Det er de som rotet bort, ikke Bitcoin. Twitter, sikkerheten din var ikke tilstrekkelig. De hacket Twitter, og du kommer til å ha skurkene over alt. „