CyberVeins CROSS desentraliserte NFT-utstedelsesplattform

CyberVeins CROSS desentraliserte NFT-utstedelsesplattform blir live

CyberVein, et neste generasjons big data- og analyseselskap, introduserte i dag sin første-of-a-kind desentraliserte ikke-fungible token (NFT) utstedelsesplattform, CROSS.

Med DAVE (Data Analytics and Valuation Engine), en allianse som gjør det mulig for datadrevne og teknologibedrifter å utnytte ressursene mer effektivt, avduket Bitcoin Revolution CyberVein-teamet CROSS under renessansekonferansen – en feiring av CyberVeins tre år lange reise med teknologiske prestasjoner .

„I løpet av de siste tre årene har CyberVein fortsatt å utvikle nye teknologier, bygget og testet nye løsninger og skapt et helt økosystem med våre partnere,“ sa Jerry Ning, CyberVeins China Operations Director, som dekker selskapets aktiviteter. Han fortsatte: „Vi er også alltid takknemlige for våre internasjonale samfunners støtte, som har stått ved siden 2017.“

CyberVeins teknologier

CROSS-plattformen samler støtte fra DAVE-økosystemet, med flere partnerskapsselskaper og stiftelser som vil bli med i alliansen de neste månedene. CROSS har et unikt verdipapir i sin desentraliserte NFT-utstedelses- og handelsevne, med et alternativ i kategorien finansielle derivater, som kombinerer sentralisert og desentralisert finans (CeFi + DeFi). CROSS ‚hovedmål er å gjøre data mer verdifulle.

DAVE tar sikte på å integrere blockchain-selskaper som jobber med tilstøtende teknologier, som big data, Internet-of-Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), 5G og cloud computing, i et forsøk på å skape effektivitet. CyberVein vil kombinere de to initiativene ved å opprette en pool av ressurser med DAVE-motoren mens de tegner transaksjoner gjennom CROSS-plattformens NFT-utstedelse.

„Mens DAVE kombinerer våre eksisterende teknologier – dirigert asyklisk graf (DAG), Cloud Computing Power GPU, Federated Learning og PISR Database, er vi også opptatt av å samarbeide med andre teknologiselskaper,“ sa Jack Ge, CyberVeins globale ambassadør. Ge sa: „Vi ser frem til å oppnå enda større ting i skala i 2021. Sammen med våre partnere kan vi gjøre data virkelig verdifulle.“