Bitcoin rajoittamaton hyväksyminen saattaa johtaa verkon keskittämiseen

Siitä lähtien, kun Bitcoin Unlimited on saavuttanut vetovoiman, tätä ratkaisua on käyty laaja keskustelu. Jos kaikki verkon solmut pystyvät valitsemaan lohkon koon, luodaan mielenkiintoinen tulevaisuus. Tämä ajatus on kuitenkin joukko uusia ongelmia, joita on käsiteltävä tulevaisuudessa. Jotkut jopa spekuloivat Bitcoin Unlimitedia johtaisi lopulta keskittämiseen.

Siitä lähtien, kun Bitcoin Code

Bitcoin Unlimited -ohjelmisto tuo mukanaan monia erilaisia mielipiteitä . Koska ei näytä olevan „kiinteä“ lohkokoko ratkaisu, joka sopii kaikille, muuttuva lähestymistapa näyttää aiheelliselta. Samalla jokaisella Bitcoin Code Arvostelu & Kokemuksia solmulla on „taloudellinen voima“, joka voi aiheuttaa erilaisia ongelmia.

Jotkut huolet yli Bitcoin Unlimited
Kun kaivostyöntekijät pystyvät valitsemaan omat lohkokoot , tietyt solmut voivat jättää lohkonsa liian suureksi. Lohkot ovat liian pieniä, joten ne voivat olla „hajautettuja verkosta“, koska ne eivät noudata pitkiä ketjuja. Lohkon koon nostaminen on yksi asia, mutta sen löytäminen, että keskimmäinen maa on suurempi haaste kuin koskaan aiemmin.

Nebulous Inc: n toimitusjohtaja David Vorick selitti sen seuraavasti:

„Bitcoin Unlimited -ohjelman ongelman ydin on, että taloudellinen enemmistö tekee päätöksiä, mukaan lukien päätös siitä, kuka saa olla osa taloudellista enemmistöä (lisää osallistumiskustannuksia). Voimantuottajat voivat käyttää tätä kykyä tuoda enemmän valtaa itselleen tekemällä järjestelmästä liian kalliille vähemmän voimakkaille osallistujille. Tämä on massiivinen keskittämispaine, ja se olisi katastrofi mihinkään onlinebetrug kryptoarvoon, jolla hajauttaminen on tavoite. “

Hänen ajatuksensa jälkeen näyttää uskottavalta, että keskitetysti puolueiden „valvonta“ määrä Bitcoin kutistuu ajan mittaan. Tämä ei ole myönteinen kehitys millään tavalla. Taloudellinen enemmistö kannustaa suuria toimijoita katkaisemaan pienet kilpailijat ja antamalla heille korttikokoa kortti, vain helpottaa tätä muutosta.

Vaikka tämä näkemys voi olla hieman liian mustavalkoinen, se osoittaa, että markkinoilla on olosuhteita, jotka voivat tehdä tai rikkoa Bitcoin Unlimited -lähestymistapaa. Hajauttaminen on aina ollut aspekti, joka vetää ihmisiä Bitcoiniin. Käyttämällä tapa luoda erilaisia estokokoja – ja Bitcoin haarukkaa seurauksena – ei välttämättä ole paras toimintatapa.

Samalla on hienoa nähdä kilpailu kehitystilassa. Eri ajatukset johtavat lopulta ratkaisuun, joka toimii kaikille. Vapaiden markkinoiden voimavarojen hyödyntäminen tämän keskustelun lopettamiseksi lopulta näyttää olevan paras toimintatapa. Nyt näyttää olevan hajauttaminen ja Bitcoin Unlimited eivät välttämättä mene käsi kädessä, mikä on varsin huolestuttavaa.