Bitcoin Investeringsfondets innstrømninger rammet nye høyder: CoinShares

Investorer satte rekord på 1,3 milliarder dollar i kryptokurrencyfond i forrige uke, sier kapitalforvaltningsselskapet.

Innstrømning til Bitcoin og andre kryptoinvesteringsprodukter traff 1,3 milliarder dollar i forrige uke, per myntandeler.

Det er en ny heltidshøyde for beregningen

Gråtoner er fortsatt den beste hunden innen kryptering av kapitalforvaltning.

Bitcoin Loophole og andre kryptovaluta fond hadde nettopp en rekordinnstillingsuke, ifølge data fra kapitalforvaltningsselskapet Coinshares.

I en ukentlig rapport tar Coinshares status over ytelsen mot andre krypto-investeringsselskaper (som Grayscale, 3iQ og 21Shares) ved å se på hvor mye penger kundene tapper i fond. Den siste uken nådde tilsig over alle fondene som ble sporet av rapporten 1,3 milliarder dollar – en ny ukentlig høyde.

Gråtoner er fortsatt den beste hunden i krypto investeringsprodukter, med over 26 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning (AUM). Cirka 21,6 milliarder dollar av dette er i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) – et slags investeringsmiddel som gir eksponering for Bitcoin for investorer som ønsker å unngå bryet med handel og forvaring.

Last ned dekrypteringsappen

Få appen vår for de beste nyhetene og funksjonene innen fingertuppene. Vær den første til å prøve Decrypt Token og mye mer.

Coinshares krittet opp forrige ukes tilstrømning til ytelsen til Bitcoin de siste månedene; 97% av 1,3 milliarder dollar var i Bitcoin-relaterte investeringsprodukter.

Men rapporten antyder også at investeringsprodukter og fond representerer en liten brøkdel av det totale Bitcoin-handelsvolumet:

Til tross for rekordtilstrømningen har ikke investeringsprodukter testet likviditeten til den underliggende Bitcoin, med investeringsprodukter som kun representerer 6,5% av den totale Bitcoin-omsetningen. Så langt i år har volumene i Bitcoin vært betydelig høyere, og handlet i gjennomsnitt 12,3 milliarder dollar om dagen sammenlignet med 2,2 milliarder dollar i 2020. ”

En del av grunnen til at flere handler Bitcoin i år, har å gjøre med prisen. Etter å ha satt en ny heltidshøyde på over $ 41.000 tidligere denne måneden, ble den satt ned til rundt $ 32.000 – det var denne gangen i fjor, en Bitcoin var verdt rundt $ 8000.