Bitcoin ei sovi valtavirran piilotettuun esityslistaan

Valtavirran media ei ole koskaan ollut kiinnostunut Bitcoinista ja digitaalisesta valuutasta, elleivät he pystyneet levittämään väärinkäsityksiä tai luomaan spekulaatioon perustuvaa negatiivista painausta. Suosittu digitaalinen valuutta on nähnyt useita toistuvia mainostulojen iskuja vuosien varrella, mutta toimittajat ovat nopeasti loppumassa ampumatarvikkeita. Jos nämä samat kirjoittajat päättivät oppia Bitcoinista, sen sijaan, että levitettäisiin huhuja ja puolitietoja, asiat näyttäisivät nykyään hyvin erilaisilta.

Älä usko kaiken Media Bitcoin Revolution

Yksi kultainen nyrkkisääntö, joka on aina muistettava, ei koskaan Arvostelu ja kokemuksia – Bitcoin Revolution uskota kaikkea, mitä lukea, kuulla tai nähdä . Tämä lause on voimassa mainstream media, Internet, ja jopa todellisia tapahtumia. Maailmassa on runsaasti ihmisiä, joilla on piilotettu esityslista , ja he tekevät kaikkensa, jotta he voivat laiminlyödä tietyt asiat omaksi eduksi.

Vaikka valtamedia myyntipisteistä ansaita hyvin levittämällä uutinen väestössä, eikä kaikkia niiden uutiset perustuu tutkimukseen, tosiasioita tai totuuksia. Loppujen lopuksi negatiiviset uutiset myyvät lisää papereita tai verkko-liittymiä, kun taas myönteiset uutiset luetaan kerran ja sitten unohdetaan. Ihmisiksi haluamme kuulla katastrofeista, jotta omat elämämme näyttäisivät vähäisemmiltä ja vähäpätöisiltä.

Bitcoin Trader kattavuus

Bitcoin-kattavuus on erinomainen esimerkki siitä, Onko Bitcoin Trader huijausta? Ole varovainen, Lue Arviomme Ensin miten mainstream media päättää kirjoittaa asiat käsitteestä, jota he eivät edes ymmärrä. Toistuvat samat kourallinen tosiasiat eivät anna heidän tarinoilleen uskottavuutta, koska se voi hyvin haitata pitkällä aikavälillä. Keskuspankit tai hallitukset eivät tue Bitcoinia, mutta se ei muuta tai vähemmän riski kuin mikään muu maksu tai valuutta, jota maailma on koskaan käyttänyt.

Kun puhutaan valuutan puolella asioita, noin yksi kolmesta mainstream media artikkeleista voisi lukea Bitcoin mainitsee hinnan nousu ja kaatua vuonna 2013. Vaikka toimittajat kokevat tämän oli merkittävä tapahtuma Bitcoin historian, digitaalinen valuutta yhteisö oli muutti tämän kohdan ohi kauan sitten. Se oli luontainen kasvu, joka johtaa loogiseen arvoon. Ei ole, kuten ihmiset ovat nähneet tämän skenaarion pelata osakemarkkinoilla, vai onko heillä ?

Kuitenkin, kun puhutaan Bitcoinin vuoden 2013 hintojen romahduksesta, se ei enää houkuttele riittävästi silmäpalloja, ja valtavirran on turvauduttava erilaisiin taktiikoihin. Vaikka Bitcoin on kasvanut suosioon – sekä kuluttaja- että yrityspuolella – tuskin lainkaan tiedotusvälineitä kiinnittävät huomiota tähän asiaan. Sen sijaan he haluavat väittää, että bitcoinia käytetään terrorismin rahoitukseen, vaikka äskettäin Europolin raportissa todettiin, ettei ole näyttöä.

Mainstream Media jättää meneillään olevan taloudellisen katastrofin
Yksi asia, jonka Bitcoin on onnistunut, on saada ihmiset tietoisemmiksi taloudellisesta tilanteestaan ja esitellä, kuinka paljon valvontapankkeja ja muita instituutioita on yli kuluttajien rahoista. Taloudellisessa ekosysteemissä, jota elämme tänään, paras tapa hallita rahaa on se, että se käsi kädessä. Kassavarat eivät kuitenkaan ole toteuttamiskelpoisia useimpien maksettavien laskutusten kannalta, mikä pakottaa kuluttajat luottamaan pankkeihin.